Tisztítás

A szakszerű klímatisztítás – amellett, hogy a lerakódott port eltávolítja -, megakadályozza, hogy a készülékben a káros és betegséget okozó baktériumok, gombák megtelepedjenek, elszaporodjanak, és a folyamatos keringetés miatt bekerüljenek a beltéri levegőbe, és ezáltal a szervezetünkbe!
A klíma berendezések rendszeres karbantartást igényelnek!

A klímatisztítás során megszüntetjük a fertőzések gócpontját, melyek a klíma hűtőbordáin gyűlnek össze.
Megtisztítjuk a klíma berendezését a hűtőbordákra rakódott további szennyeződésektől is. A szennyeződések (por, szösz) erősen rontják a működés hatásfokát. A karbantartott klíma hatékonyabban működik, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt.

A klímatisztítás évente 2 alkalommal ajánlott!

Klíma tisztítás

Óvja meg saját maga és családja egészségét!

legionella

Klíma tisztítás árak

  • Fertőtlenítés, speciális fertőtlenítővel: 10.000.- Ft
  • Beltéri egység mosás, fertőtlenítés: 15.000.- Ft
  • Komplett karbantartás (beltéri, kültéri egység mosás – fertőtlenítés, nyomás értékek és elektromos hálózat ellenőrzés, szivárgás vizsgálat): 20.000.- Ft

Több készülék esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Klíma készülékek garanciális feltételei

A gyártó/forgalmazó csak abban az esetben vállal garanciát a készülékre, ha az szakszerűen lett üzembe helyezve, és telepítve.
A berendezés szakszerű karbantartást igényel.

A készülék szakszerű és megfelelő időközönkénti karbantartás hiánya esetén elveszíti a garanciát. A minimális karbantartási gyakoriság évi 2 alkalom!

Karbantartással biztosítani kell, hogy a berendezés tiszta legyen, és a hőcsere megtörténhessen. A szűrők tisztítása mellett biztosítani kell, hogy a kül- és beltéri egységekben is a hőcserélők és a motortestek is tiszták legyenek.

Kőszegi Viktor - klímaszerelés

Elérhetőségem

Telefon

+36 70 322 0374

Email

viktor.koszegi@regiusklima.hu